Maatwerktrajecten

Training in drie dagdelen

Werken aan het school- of (sport)organisatieklimaat is een gezamenlijke uitdaging.

Dat betekent dat wij samen met jou nadenken en overleggen over hoe we de situatie op jouw werkplek in kaart kunnen brengen, een doel en plan kunnen opstellen, tot verschillende interventies komen én daar draagvlak voor in de school of (sport-) organisatie ontwikkelen.

Sparringpartner

Wij hebben geen kant en klare oplossingen en nemen je het stuur niet uit handen. Wij kunnen, op basis van onze brede expertise en ervaring, je sparringpartner zijn. Samen kunnen we bekijken op welke specifieke onderdelen er welke vraag ligt en op welke manier we aan die ontwikkeling kunnen bijdragen. Dat kan zijn door het organiseren van interactieve studiedagen, trainingstrajecten voor collega’s, persoonlijke begeleiding en coaching van management en andere professionals.

Tenslotte kunnen we meedenken of een bijdrage leveren aan het uitwerken van een integraal beleid of het doen van praktisch toegepast onderzoek.

Informatie & Prijzen

Tijd: Afhankelijk van vraag; vrijblijvende intake
Locatie(s): Jouw school of (sport)organisatie
Deelnemers: Afhankelijk van de vraag
Opleider: Contactpersoon Ivo Dokman
Kosten per deelnemer: Uurtarief € 125,- en € 895,- voor een dagdeel training. Btw vrij als het om professionalisering gaat ivm CRKBO-registratie. Ontwikkeling en beleid is exclusief 21% btw. *

* exclusief reiskosten € 0,19 / km

Meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor u en/of uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

11 + 14 =

Share This